Omdat ze het belangrijk vinden dat de media-partners optimaal meewerken aan het succes van de klant werken we graag samen met 2xCeed. Deze jonge en vernieuwde organisatie zoekt de beste mensen bij elkaar. Met specifieke kennis en specialismen. Doel is altijd het optimale resultaat voor de klant.

Creativiteit en vernieuwing

Onze Kings nemen regelmatig plaats in een multidisciplinair team. En stapsgewijs werken we aan de online optimalisatie van de opdrachtgevers. Het mooie aan deze samenwerking is dat het niet alleen gaat de uitvoering en cijfermatigheden. Maar ook creativiteit en vernieuwing krijgt volop kans. Vervolgens horen we regelmatig terug van klanten dat onze gezamenlijk inspanningen een groot verschil maken. Daar zijn we natuurlijk heel erg trots op.

Team van online experts

Wij zijn trots dat onze Kings regelmatig mogen plaatsnemen in de 2xCeed teams die de media-mix optimaliseren naar het allerbeste resultaat. Onze opdrachtgevers waarderen de veelzijdigheid van onze Kings Ze zien de meerwaarde van de combinatie van de beste experts. Het project management van 2xCeed maakt dat het team optimaal kan functioneren. Eén aanspreekpunt en toch van alle markten thuis.

Resultaat voorop

Het resultaat van de opdrachtgevers is waar we het voor doen. We hopen onze samenwerking nog lang te mogen voortzetten. Voor zowel kleinere lokale opdrachtgevers als grote multinationals zetten wij de beste Kings bij elkaar. 2xCeed waardeert dit. Uitgangspunt blijft: optimaal resultaat!

Samenwerken met de Kings en 2xCeed

Ben je benieuwd of de combinatie van 2xCeed en onze Kings ook voor jou kan werken. In principe kunnen we altijd helpen en dat doen we dan ook graag. Ons advies is gratis en helpt je altijd verder op weg. Uiteraard werken we graag met je samen om jouw doelstellingen te behalen en overtreffen. En dat is ook exact waar 2xCeed (betekenis: jezelf overtreffen) voor staat.

Neem eens een kijkje op www.2xceed.nl