Logo_Kings_of_Search_blauw-Transparant

Google Ads

Slimme Google Ads Strategieën & AI-technologie voor Maximaal resultaat.

Bij Kings of Search zijn we gepassioneerd over het maximaliseren van de prestaties van jouw bedrijf met behulp van Google Ads. Met onze slimme strategieën en geavanceerde AI-technologieën zijn we in staat om jouw advertentiecampagnes naar een hoger niveau te tillen en uitzonderlijke resultaten te behalen.

Onze aanpak is gericht op het leveren van meetbare resultaten, en daarom leggen we sterk de nadruk op ROI (Return on Investment) en ROAS (Return on Ad Spend). We begrijpen dat elke euro die je investeert belangrijk is, en daarom werken we nauw samen met jou om een strategie te ontwikkelen die je investering optimaal benut. Door gegevensgestuurde inzichten en grondig onderzoek te combineren, zorgen we ervoor dat jouw advertenties op de juiste plaatsen en op het juiste moment worden weergegeven, met een focus op het genereren van waardevolle conversies en het verbeteren van je rendement.

Ons succes is gebaseerd op meer dan 10 jaar ervaring in het vakgebied. Gedurende deze tijd hebben we voortdurend ons vakmanschap verfijnd en de trends in de branche nauwlettend gevolgd. We begrijpen dat Google Ads voortdurend evolueert, en we blijven onszelf voortdurend bijscholen om up-to-date te blijven met de nieuwste ontwikkelingen en technieken. Dit stelt ons in staat om jouw bedrijf een concurrentievoordeel te bieden en ervoor te zorgen dat jouw advertenties opvallen te midden van de drukke digitale markt.

Kortom, bij Kings of Search beschikken we over de expertise, technologie en ervaring om jouw Google Ads-campagnes naar ongekende hoogten te brengen. We geloven in het leveren van begrijpbare meetbare resultaten en het maximaliseren van jouw investering. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we jouw bedrijf kunnen helpen groeien met onze slimme strategieën en AI-aangedreven aanpak.

Opbouw van kosten voor de inzet van Google Ads.

Mediabudget

Om jouw mediabudget in Google Ads effectief te bepalen, is het belangrijk om drie hoofdpunten in overweging te nemen. Allereerst moet je duidelijke doelstellingen stellen. Vervolgens is het essentieel om de concurrentie en biedingen te analyseren om inzicht te krijgen van de kosten voor zichtbaarheid van jouw website en het behouden van concurrentievoordeel. Ten slotte is het cruciaal om je gewenste ROI of ROAS te bepalen dat in lijn ligt met het verwachte rendement. Door deze factoren te combineren en je campagne voortdurend te optimaliseren, kun je de beste resultaten behalen.

Management

De management fee is een vergoeding voor de expertise, strategieën, rapportages en tijd die worden geïnvesteerd in het beheer van je campagnes, zoals het opzetten van advertentiegroepen, het maken van relevante advertenties, het monitoren van de prestaties en het optimaliseren van de resultaten. Deze fee moet worden meegenomen bij het bepalen van het totale mediabudget, naast de kosten voor advertentie-uitgaven en andere gerelateerde kosten zoals tooling.

Tooling

Tools als ChatGPT, Call Tracking en Channable bieden extra functionaliteiten om je advertentie-campagnes te beheren, te optimaliseren en gegevens te analyseren. Het  is belangrijk om deze kosten mee te nemen bij het bepalen van het totale budget. Het is essentieel om een goed overzicht te hebben van alle kosten, inclusief tooling, naast de advertentie-uitgaven en management fees. Dit helpt bij het maken van een realistische en volledige budgettoewijzing voor een effectieve uitvoering van je Google Ads-campagnes.

Heb je al een account en wil je weten hoe je er voor staat?

Doe de gratis Google Ads Audit!

We bieden vrijblijvend een Google Ads audit voor je bestaande account. Hierbij kijken we o.a. of alle basis punten zijn toegepast en of de gekozen strategie aansluit bij de afgegeven doelstellingen. Geheel vrijblijvend en als je huidige partner het goed doet, vertet onze King of SEA je dat ook eerlijk.