Logo_Kings_of_Search_blauw-Transparant

Google Looker (DataStudio)

Helder inzicht in resultaat. Op ieder uur van de dag.

Bij Kings of Search erkennen we de cruciale rol van data in het stimuleren van groei  van jouw bedrijf. Daarom gebruiken we het rapportageplatform van Google, Google Looker (voorheen DataStudio). Dit innovatieve dashboard stelt ons in staat om (onze) marketinginspanningen op gebied van SEA en/of SEO om te zetten in bruikbare inzichten.

Onze maandelijkse rapportage bij bijv. Google Ads is enorm effectief. Met Looker (DataStudio) kunnen we de belangrijkste statistieken op een overzichtelijke manier visualiseren en voorzien van een kwalitatieve toelichting. Geen omslachtige spreadsheets, maar een dynamisch dashboard die uw data tot leven brengt.

Kings of Search zorgt ervoor dat uw rapporten op maat worden gemaakt en een nauwkeurige weergave bieden van uw (online) prestaties. Onze diepgaande data-analyses gaan gepaard met een scherp oog voor detail, waardoor u waardevolle inzichten krijgt die de basis vormen voor weloverwogen beslissingen.

Google Looker (DataStudio) voorziet u van real-time gegevens, waardoor u altijd up-to-date bent en een voorsprong hebt op uw concurrenten. De naadloze integratie met uw bestaande databronnen zoals Google Ads maken het eenvoudig om specifieke data te  begrijpen.

Waarom gebruikt Kings of Search Google Looker?

Gegevensvisualisatie

Google Looker maakt gebruik van krachtige datavisualisatie-tools, waardoor complexe datasets op een intuïtieve en aantrekkelijke manier kunnen worden gepresenteerd. Kings of Search maakt interactieve dashboards en rapportages, waardoor bijv. onze King of SEA in staat is om gegevens snel te begrijpen en trends, patronen en relaties gemakkelijker te identificeren.

Real-Time Gegevensanalyse

Een ander voordeel van Google Looker is de mogelijkheid om real-time gegevensanalyse uit te voeren. Hierdoor kunnen wij proactiever reageren op veranderende trends in de markt. Hierdoor kunnen we strategische beslissingen nemen in Google Ads of Microsoft Advertising, op basis van de meest recente informatie.

Schaalbaarheid en integratie

Google Looker is ontworpen om te integreren met verschillende databronnen. Of het nu gaat om interne gegevens of externe gegevens, Looker kan verschillende databronnen samenbrengen. Goed voorbeeld is Call Tracking. Onze partner loopt hierin voorop en zorgt voor een naadloze API koppeling, zodat resultaten inzichtelijk zijn.

Wij werken standaard met Google Looker.

Heb je nog geen dashboard en wil je dit wel hebben?

Wij ontwerpen, connecten platformen en automatiseren maandelijkse rapportages op maat. Zoek je hierbij ondersteuning en wil je net als onze huidige klanten profiteren van gevisualiseerde inzichten?