Content

Content is de inhoud van je website. Teksten en afbeeldingen. Hoe relevanter de teksten en de afbeeldingen hoe waardevoller jouw website zal zijn voor jouw bezoekers. Dit heeft tevens een positief effect op de positionering in Google. Hoe relevanter de website, hoe sneller je wordt gevonden in Google.

Selectief en relevant woordgebruik kan er ook voor zorgen dat je snel wordt gevonden en in de torenkamer van Google terecht komt. Cas weet als geen ander hoe je sterke content schrijft. Hij weet wat interessant is voor jouw klanten en hoe je dit op de juiste manier verwoord. Daarnaast zorgt hij voor relevante afbeeldingen op je website. Hierdoor word je ook beter gevonden door Google en komen op die manier bezoekers naar je website. Goede content zorgt voor Search Engine Optimization. Niels en Cas zijn de Kings die intensief met elkaar samenwerken. Door middel van zoekwoordanalyses brengen zij haarfijn in beeld welke zoekwoorden gebruikt worden om naar jouw website te komen en welk zoekvolume op die zoekwoorden zit. Nog belangrijker zijn de zoektermen die wel worden gebruikt maar niet optimaal zijn ingezet op jouw website. Deze kunnen zorgen voor het openen van extra deuren.

Maak gerust een afspraak met Cas als je graag een kritische blik op de content van je website wilt hebben en hier het beste uit wil halen. Ook voor het creeren van nieuwe content ben je bij de Kings aan het juiste adres!

Content

Koning whatsapp | Kings of Search

Waarom content laten maken bij Kings of Search?

✔ De juiste King bij uw aanvraag
✔ 99% van onze klanten zijn tevreden
✔ 252 jaar online marketing ervaring

085 483 1111

Bekijk onze andere diensten

Websites
Koning van de grachtv
SEO
SEA
Social
UX