SEA

De afkorting SEA staat voor Search Engine Advertising. Letterlijk vertaald: zoekmachine adverteren. Hiermee wordt bedoeld dat er tegen betaling geadverteerd wordt binnen zoekmachines. Binnen zoekmachines zoals Google, Yahoo en Bing zijn plekken gereserveerd voor advertenties. Deze advertentieruimten vind je, afhankelijk van het platform, aan de boven en onderkant van de zoekmachine.

Er kunnen verschillende vormen van advertenties worden gebruikt. Zo kun je tekstadvertenties, beeldadvertenties en zelfs videoadvertenties inzetten om betere zichtbaarheid te creëren. Iemand die hier alles vanaf weet is onze King Floris. De basis is het vinden van de juiste zoektermen. Voor de juiste zoekwoorden werken Floris en Niels, King SEO, veel samen. Zij zijn wat dat betreft een onafscheidelijk duo. Voor een optimaal resultaat combineer je de kracht van SEO met de snelheid van SEA. Een kracht die onze Kings absoluut bezitten.

Wil jij graag een advertentie plaatsen in een zoekmachine en kan je hierbij wat hulp gebruiken? Of heb je al een campagne lopen en ben je benieuwd hoe je hier het optimale uit kunt halen? Floris staat je graag te woord!

SEA

Waarom SEA advertising bij King of Search?

✔ De juiste King bij uw aanvraag
✔ 99% van onze klanten zijn tevreden
✔ 252 jaar online marketing ervaring

085 483 1111

Bekijk onze andere diensten

Websites
Koning van de grachtv
SEO
Koning whatsapp | Kings of Search
Content
Social
UX