SEO

Jouw potentiële klant is op zoek naar jou! Dat weet jouw klant alleen zelf nog niet. Hij gebruikt Google om je te zoeken. Maar kan hij je ook goed vinden? Over het algemeen wil iemand niet verder zoeken dan de eerste pagina en in de praktijk blijkt dat hij voor de eerste zoekresultaten zal kiezen. Dit kan ook een advertentie zijn.

King Niels komt ineens om de hoek! Hij zorgt er namelijk voor dat, als jij op zoek bent naar een Ferrari, je ook een Ferrari vindt. Dat is precies wat jij ook wilt voor jouw website. Als je een website hebt voor auto-onderdelen dan wil je niet dat hij tussen de BH’s (toevallig de letters van het serienummer van het onderdeel) komt te staan. Het is dus belangrijk hier met de juiste expertise verschil te maken. Dit is SEO. Search Engine Optimization is de passie van Niels!

Door de perfecte woordkeuze en optimalisatie slagen van Niels komt jouw website (onbetaald) hoog in de zoekresultaten te staan. 

Wil jij dat je website van een Fiat een Ferrari wordt, maar weet je niet hoe je dit moet aanpakken? King Niels staat voor je klaar, start de race en hij zal ervoor zorgen dat jouw website de anderen inhaalt!

SEO

Koning van de grachtv

Waarom SEO optimalisatie bij Kings of Search?

✔ De juiste King bij uw aanvraag
✔ 99% van onze klanten zijn tevreden
✔ 252 jaar online marketing ervaring

085 483 1111

Bekijk onze andere diensten

Websites
SEA
Koning whatsapp | Kings of Search
Content
Social
UX