User Experience

User experience staat voor gebruikerservaring. Wat ervaart een bezoeker van jouw website. Wat is de beleving op het moment dat er op jouw website een bezoeker binnenkomt. Het gevoel dat een bezoeker krijgt is natuurlijk erg belangrijk. Je wilt de bezoeker bijvoorbeeld het gevoel geven dat hij een avontuur binnenstapt waar hij zo lang van heeft gedroomd. Of wil je dat hij even plaatsneemt in de chesterfield en rustig rondkijkt. King Elias voelt zich heel comfortabel als je het over User Experience hebt. Hij verdiept zich in wat je visie is en wat jij wilt uitstralen met je website.

Als een bezoeker een goed gevoel krijgt bij een website leidt dit tot terugkerende bezoekers en zorgt dit voor meer conversie. Conversie is de actie waarop de bezoeker van je website moet overgaan dus bijvoorbeeld een afspraak maken, een aankoop doen in een webshop of een bezoek aan de winkel. Elias helpt je hier heel graag bij.

Daarvoor hoef je niet je eigen avonturen te schrijven en een chesterfield aan te schaffen! Gewoon onder het genot van een kop koffie doen we dat in de achtertuin van Paleis Soestdijk.

UX

Waarom UX bij Kings of Search?

✔ De juiste King bij uw aanvraag
✔ 99% van onze klanten zijn tevreden
✔ 252 jaar online marketing ervaring

085 483 1111

Bekijk onze andere diensten

Websites
Koning van de grachtv
SEO
SEA
Koning whatsapp | Kings of Search
Content
Social