Websites

Web development is een verzamelnaam die wordt gebruikt voor alles wat te maken heeft met het realiseren en verbeteren van websites. David weet als geen ander hoe hij een prachtige website kan bouwen. Samen met King Elias zorgt hij ervoor dat jouw website de juiste look and feel krijgt. Je kunt je website vergelijken met een winkeletalage.

Een winkeletalage moet er zo aantrekkelijk uitzien dat iedereen meteen massaal de winkel binnen rent in plaats van dat ze er voorbij wandelen. Jouw website moet zo uitnodigend zijn dat mensen verder willen lezen en kijken, met als resultaat dat ze op actie overgaan en een afspraak maken of iets kopen in de webshop. Het is niet alleen belangrijk dat de website qua design mooi en aansprekend wordt ontwikkeld, maar dat deze ook achter de schermen goed is ingericht. Denk hierbij aan het optimaliseren van jouw site op SEO gebied, maar ook de snelheid/laadtijd dient binnen de gewenste marges te liggen.

Daarnaast is het uiteraard belangrijk – vanwege de grote toename van mobiele bezoekers – dat de site geheel responsive is. Zo krijgt ook de mobiele gebruiker een goed beeld van jouw bedrijf en/of winkel. Want je wilt die concertkaartjes ook snel kunnen bestellen terwijl je onderweg bent. David maakt graag een afspraak met je om te bespreken wat jouw wensen zijn met betrekking tot de nieuwe website. Hij brengt in kaart wat je wel en niet mooi vindt, jouw wensen, welke functies op de website gewenst zijn en wanneer je de website opgeleverd wilt hebben. Zo kan hij het resultaat leveren waar jij naar op zoek bent.

Als je website er eenmaal staat zorgt David er ook voor dat hij up-to-date blijft. Dus neem nu contact op met David en hij vertelt je graag wat er allemaal mogelijk is!

Websites

Waarom een website laten maken bij Kings of Search?

✔ De juiste King bij uw aanvraag
✔ 99% van onze klanten zijn tevreden
✔ 252 jaar online marketing ervaring

085 483 1111

Bekijk onze andere diensten

Koning van de grachtv
SEO
SEA
Koning whatsapp | Kings of Search
CONTENT
Social
UX