Logo_Kings_of_Search_blauw-Transparant

Leadgeneratie

Gegarandeerd warme leads. AVG Proof.

Bij Kings of Search begrijpen we hoe belangrijk het is om hoogwaardige leads te hebben die daadwerkelijk geïnteresseerd zijn in uw producten of diensten. Daarom werken we samen met een partij die een baanbrekende aanpak heeft ontwikkeld voor leadgeneratie, waarbij er gebruik gemaakt wordt van het IP-adres van bezoekers op jouw website om een slimme koppeling te leggen.

Hoe werkt het? Het geavanceerde systeem traceert en registreert de IP-adressen van bezoekers op de website. Door middel van deze unieke identificatie kunnen we een connectie maken met de bijbehorende Kamer van Koophandel (KVK) gegevens. Dit stelt ons in staat om waardevolle informatie te verkrijgen over de bedrijven en organisaties die interesse tonen in jouw website en aanbod.

Het resultaat? Warme leads die al een connectie hebben gemaakt met het bedrijf door de website te bezoeken. Deze potentiële klanten hebben oprecht interesse getoond in wat je te bieden hebt, waardoor de kansen op conversie exponentieel toenemen. Ook wordt inzichtelijk gemaakt waar deze leads vandaan komen. Wel zoekwoord hebben ze bijv. ingetikt bij Google Ads of zijn ze via een speciaal geschreven SEO pagina bij jou gekomen.

Daarbij kun je een melding tonen bij bedrijven die het systeem herkend en ze meteen te triggeren om contact op te nemen. Je ziet de melding rechtsonder als pop-up op onze eigen site. Naast dat het informatie verschaft over bekende gegevens, ervaart men het vaak als indrukwekkend dat zij herkend worden.

Welke voordelen biedt onze innovatieve leadgeneratie-tool?

Inzicht in Websitebezoekers

Een van de meest waardevolle voordelen is het vermogen om gedetailleerd inzicht te krijgen in de bezoekers van jouw website. Door het bijhouden van IP-adressen en het koppelen van deze gegevens aan bedrijfsinformatie, kun je zien welke bedrijven de website hebben bezocht, welke pagina’s ze hebben bezocht en hoe lang ze op uw site zijn gebleven. Dit biedt waardevolle informatie over potentiële klanten en stelt het verkoopteam in staat om actie te ondernemen.

Verhoogde Conversie

Met deze inzichten, kun je gerichter en persoonlijker communiceren met potentiële klanten. Je ziet precies welke interesses ze hebben getoond op de website, wat hen aanspreekt en waar ze mogelijk behoefte aan hebben. Door deze informatie te gebruiken, kun je op maat gemaakte aanbiedingen en follow-ups verzenden, wat leidt tot een hogere conversieratio’s en meer succes in het omzetten van leads naar klanten.

Tijdsbesparing & Efficiëntie

Jouw verkoopteam kan hun inspanningen concentreren op de meest veelbelovende leads i.p.v. lukraak potentiële klanten te benaderen. Ze kunnen zich richten op de bedrijven die al interesse hebben getoond door uw website te bezoeken. Dit bespaart tijd en middelen, en zorgt ervoor dat het team hun energie kan richten op de leads met het hoogste potentieel, wat de algehele efficiëntie van het leadgeneratieproces verbetert.

Succes bereiken met onze innovatieve benadering van leadgeneratie?

Ervaar de kracht van warme leads die uw verkoopproces vereenvoudigen.

Neem contact met ons op en ontdek hoe Kings of Search uw bedrijf kan voorzien van waardevolle leads die klaar staan om klant te worden. Bereik succes met onze innovatieve benadering van leadgeneratie!