Logo_Kings_of_Search_blauw-Transparant

Search Engine Advertising

Wij zijn jouw King of SEA voor resultaatgerichte advertentiecampagnes op Google en Bing.

SEA, of Search Engine Advertising, is een digitale marketingstrategie die gericht is op het adverteren van producten en diensten op zoekmachines. Hierbij zijn de 2 grootste Google Ads en Microsoft Advertising. Zij stellen bedrijven in staat om hun zichtbaarheid te vergroten door betaalde advertenties te tonen wanneer gebruikers gerelateerde zoekopdrachten uitvoeren.

SEA bestaat uit verschillende componenten die samenwerken om effectieve advertentiecampagnes te creëren. Ten eerste zijn er de zoekwoorden, de sleutelwoorden of zinnen die relevant zijn voor de producten of diensten die je wilt promoten. Door de juiste zoekwoorden te selecteren, kun je je advertenties targeten op specifieke doelgroepen en relevante zoekopdrachten bereiken.

Daarnaast omvat SEA ook het maken van aantrekkelijke advertentieteksten (m.b.v. ChatGPT)die gebruikers verleiden om te klikken. De advertenties worden weergegeven bovenaan de zoekresultaten, waardoor ze direct zichtbaar zijn voor potentiële klanten.

Een ander belangrijk onderdeel van SEA is de optimalisatie van biedingen en budgetten. Met behulp van geavanceerde tools en strategieën kan Kings of Search de meest effectieve biedstrategieën toepassen om het maximale rendement uit je advertentie-uitgaven te halen. Hierdoor kun je jouw advertenties op de juiste plaatsen en op het juiste moment tonen, wat resulteert in meer verkeer naar jouw website en uiteindelijk meer conversies.

Kings of Search heerst op het gebied van SEA en biedt uitgebreide expertise en ervaring op dit gebied. Onze Kings & Queens of SEA begrijpen de complexiteit van SEA en weet hoe ze jouw bedrijf effectief kunnen positioneren binnen zoekmachines zoals Google.

Wij zijn trots op onze grondige aanpak, waarbij we strategisch onderzoek doen naar jouw doelgroep en concurrenten, en op basis daarvan op maat gemaakte SEA-campagnes ontwikkelen. Met behulp van geavanceerde analyse en optimalisatie blijven we jouw campagnes nauwlettend volgen en aanpassen om de best mogelijke resultaten te behalen. Daarnaast rapporteren we iedere maand in een helder en begrijpelijk dashboard voorzien van een kwalitatieve toelichting vanuit Google Looker.

Kings of Search zet zich in om jouw bedrijf te laten groeien en je online aanwezigheid te vergroten via effectieve SEA-strategieën. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen je doelen te bereiken.

Uit welke onderdelen bestaat SEA voornamelijk?

Zoekadvertenties

Bereik potentiële klanten op het juiste moment door relevante zoekadvertenties te tonen bovenaan of aan de zijkant van zoekresultatenpagina’s van de 2 grootste zoekmachines die er zijn: Google Ads en Microsoft Advertising. Kings of Search helpt bij het identificeren van de meest effectieve zoekwoorden en het creëren van aantrekkelijke advertentieteksten om meer verkeer naar jouw website te genereren.

Displayadvertenties

Vergroot jouw zichtbaarheid op websites in het advertentienetwerk van Google en Bing met visuele advertenties, zoals afbeeldingen, banners en video’s. Wij helpen je bij het ontwikkelen van boeiende displayadvertenties die jouw doelgroep bereiken, zelfs wanneer ze andere websites bezoeken d.m.v retargetting. Bij het grote publiek bekend als advertenties die je “achtervolgen”.

Shoppingadvertenties

Verhoog de verkoop van jouw e-commercebedrijf door productgerichte advertenties weer te geven op zoekresultatenpagina’s. Kings of Search helpt bij het optimaliseren van jouw productgegevens en biedingen, zodat je beter kunt concurreren en potentiële klanten kunt aantrekken met gedetailleerde afbeeldingen, prijzen en relevante informatie. 

Wil je weten welke onderdelen van SEA kunnen toepassen binnen jouw bedrijf?

Vraag het aan onze King of SEA.

We bieden vrijblijvend een advies aan over de onderwerpen we kunnen toepassen binnen een winstgevende strategie voor jouw bedrijf. Neem contact op met onze ervaren specialist!