Logo_Kings_of_Search_blauw-Transparant

Webhosting

Snelle oplevering, gratis verhuisservice, 24/7 backups en toegankelijke klantenservice.

Een krachtige, betrouwbare webhosting is van cruciaal belang voor het succes van uw online zichtbaarhied. Bij Kings of Search begrijpen we als geen ander dat uw website de digitale etalage is van uw bedrijf. Daarom bieden wij betrouwbare hostingdiensten aan.

Snelle oplevering is onze belofte aan u. Met ons geavanceerde infrastructuurnetwerk kunnen we uw website in een mum van tijd live zetten. Of u nu een gloednieuwe website heeft of uw bestaande site naar ons wilt verhuizen, onze naadloze verhuisservice zorgt ervoor dat de downtime minimaal is.

Uw gegevens zijn kostbaar, daarom gaan we bij Kings of Search tot het uiterste om ze te beschermen. Met onze 24/7 backups kunt u gerust zijn, wetende dat al uw belangrijke data veilig is, zelfs bij onverhoopte incidenten. Onze state-of-the-art back-upsystemen bieden een extra laag gemoedsrust voor het geval van onvoorziene gebeurtenissen.

Bij Kings of Search weten we dat tijd cruciaal is voor een succesvolle online onderneming. Onze klantenservice staat dan ook 24/7 voor u klaar om eventuele vragen of problemen snel en efficiënt op te lossen.

Wat zijn de belangrijkste stappen die je moet volgen om een domeinnaam succesvol te verhuizen?

Voorbereiding

  • Voordat je begint, is het essentieel om de voorwaarden van je huidige webhosting-partij te controleren en ervoor te zorgen dat je domeinnaam in aanmerking komt voor verhuizing. Controleer ook of het domein niet vergrendeld is voor overdracht.

  • Maak een back-up van je websitebestanden, databases en e-mails. Hoewel de verhuizing meestal geen invloed heeft op je gegevens, is het beter om voorzorgsmaatregelen te nemen om eventueel dataverlies te voorkomen. (Dit kan Kings of Search ook voor jou verzorgen).

Nieuwe Webhosting

  • Stel ons op de hoogte dat je naar ons toe wilt verhuizen.
  • Wij vragen namens jou een domeinverhuizing aan bij de oude webhositng-partij. Dit houdt in dat we namens jou de verhuiscode(s) opvragen.
  • Zodra de verhuisaanvraag is goedgekeurd door de oude webhosting partij, ontvang je de bevestiging per e-mail op het administratieve contact van je domein ter bevestiging van de verhuizing.

Voltooing

  • Wij controleren of de verhuizing succesvol is voltooid. Zelf kun je dan in loggen op je account. Je ontvangt ook een definitieve bevestigingsmail dat je website is overgezet.
  • Wij helpen je met de juiste instellingen voor je e-mailprogramma op je computer / mobiele telefoon zoals Mac Mail of Outlook.

    Het verhuizen van een domeinnaam is meestal een soepel proces als je deze stappen nauwgezet volgt.

Wil je een snelle website en een flexibele webhosting?

Onze King of Webshosting pakt het proces direct voor je op.

Meld je vandaag nog aan bij Kings of Search en zet de eerste stap naar een probleemloze webhosting voor jouw website. Heb je eerst nog vragen? Stel ze gerust!