Logo_Kings_of_Search_blauw-Transparant

Websites (in WordPress)

Snelle oplevering, gratis verhuisservice, 24/7 backups en toegankelijke klantenservice.

Bij Kings of Search zijn we gepassioneerd over het creëren van unieke en op maat gemaakte WordPress-websites die naadloos aansluiten bij de visie van uw bedrijf. We hebben een scherp oog voor detail en dit draagt bij aan de kwaliteitsbeoordeling in de Google zoekmachine.

We bieden geen standaardoplossing aan. We geloven dat uw website een ware weerspiegeling moet zijn van uw merkidentiteit en bedrijfsdoelen. Daarom werken we nauw samen met u om een op maat gemaakte WordPress-website te bouwen die niet alleen prachtig is ontworpen, maar ook intuïtief en gebruiksvriendelijk is voor uw bezoekers.

Als experts in e-commerce integreren we uw website naadloos met populaire verkoopsites zoals bol.com. Hierdoor kunt u uw producten moeiteloos presenteren en beheren, terwijl klanten profiteren van een gestroomlijnde winkelervaring.

Voor bedrijven die reserveringen beheren, zijn wij de juiste keuze. Wij integreren geavanceerde reserveringsystemen in uw website, waardoor klanten gemakkelijk diensten kunnen boeken en afspraken kunnen maken. Het stroomlijnen van uw reserveringsproces verbetert niet alleen de klanttevredenheid, maar verhoogt ook uw efficiëntie.

Deze drie elementen zorgen ervoor dat je website aantrekkelijk, gebruiksvriendelijk en converterend is.

Responsive voor alle schermen

In het tijdperk van verschillende schermformaten is het essentieel dat je website toegankelijk is op alle apparaten. Met responsive webdesign past je site zich automatisch aan de schermgrootte aan, waardoor gebruikers een consistente en optimale ervaring hebben, ongeacht of ze je website bezoeken op een desktopcomputer, laptop, tablet of smartphone. Google waardeert websites die mobielvriendelijk zijn hoger en geeft ze een SEO-voordeel.

SEO Vriendelijk

De inhoud van je website moet voor Google relevant, informatief en boeiend zijn. Zorg ervoor dat de teksten goed geschreven zijn, met aantrekkelijke koppen (H1) en subkoppen (H2) om de aandacht van de lezers vast te houden. Gebruik afbeeldingen, video’s en andere media om de inhoud visueel aantrekkelijk te maken. Bied waardevolle informatie die aansluit bij de behoeften en interesses van je doelgroep.

Call-to-Action

Een effectieve website bevat duidelijke en strategisch geplaatste Call-to-Action knoppen. Deze CTA’s moedigen bezoekers aan om actie te ondernemen, zoals het invullen van een contactformulier, het aanmelden voor een nieuwsbrief, het downloaden van een whitepaper of het doen van een aankoop. Zorg ervoor dat de CTA’s opvallend zijn en in lijn staan met je zakelijke doelstellingen en je online advertenties.

Wil je een goed converterede WordPress Website op maat?

Wij van King of Search horen graag wat jouw specifieke wensen zijn.

Onze King of WordPress staat te trappelen om voor jouw een website op maat te bouwen die de concurrentie overtreft, gebruiksvriendelijk is én voor omzet zorgt!